+31(0)13 - 22 011 09+31(0)13 - 22 011 09

Bij verstek tot betaling veroordeeld

U heeft niet op de dagvaarding gereageerd en/of u bent niet op de zitting verschenen. De vordering is vervolgens door de betreffende rechter toegewezen bij verstek. De gerechtsdeurwaarder is daarna  opnieuw bij u aan de deur geweest en heeft het vonnis aan u betekend (officieel bij exploot uitgereikt) met een bevel om binnen twee dagen aan de veroordeling te voldoen. Er bestaan nu twee mogelijkheden.

Als u van mening bent dat de vordering terecht is, kunt u in één keer betalen. Doet u dat dan binnen de gestelde termijn. Kunt u niet in één keer betalen, neemt u dan contact op met de gerechtsdeurwaarder en doe binnen de gestelde termijn een schriftelijk voorstel tot betaling in termijnen. Noem het bedrag dat u telkens kunt voldoen en voorzie uw voorstel van bewijsstukken.

Indien u het niet eens bent met de uitspraak in het vonnis, kunt u binnen 4 weken nadat het vonnis aan u is betekend tegen de uitspraak in verzet gaan. U moet daarvoor naar een andere gerechtsdeurwaarder of advocaat gaan die de zaak opnieuw bij de kantonrechter/rechtbank aanhangig kan maken. Uw bezwaren worden dan alsnog door de rechter beoordeeld.

Openingstijden & telefonische bereikbaarheid

Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Telefonisch zijn wij van maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 09.00 en 12.30 uur en tussen 13.30 en 16.00 uur. Op landelijke feestdagen is ons kantoor gesloten.

Bel mij terug

Wilt u dat wij telefonisch contact
met u opnemen? Laat dan hier uw 
naam en  nummer achter.
Copyright 2016 | Realisatie: