+31(0)13 - 22 011 09+31(0)13 - 22 011 09

Disclaimer

Algemeen
Vissers Gerechtsdeurwaarders B.V. (met inschrijvingsnummer 51124327 bij de Kamer van Koophandel), verleent u hierbij toegang tot www.vissersgerechtsdeurwaarders.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Vissers Gerechtsdeurwaarders B.V. zijn geschreven en gemaakt, dan wel in haar opdracht zijn vervaardigd of aangeschaft. 


De informatie op onze website heeft tot doel vrijblijvend te informeren en dient niet als concreet aanbod om een overeenkomst met de bezoeker te sluiten.

 

Beperkte aansprakelijkheid
De op www.vissersgerechtsdeurwaarders.nl getoonde informatie wordt aangeboden zonder dat enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid hieruit voort kan vloeien. Vissers Gerechtsdeurwaarders B.V. behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen toe te voegen of te verwijderen zonder daarover aan de bezoekers van de website mededeling te moeten doen.

 

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de informatie op www.vissersgerechtsdeurwaarders.nl liggen bij Vissers Gerechtsdeurwaarders B.V. Het is niet toegestaan de informatie te kopiëren, te verspreiden of anderszins te gebruiken zonder dat hiervoor vooraf schriftelijke toestemming van Vissers Gerechtsdeurwaarders B.V. is verkregen. Wanneer dit niet nodig is, zal dat bij die specifieke informatie vermeld staan.


Het is niet toegestaan webpagina's of individuele elementen (bijvoorbeeld afbeeldingen) van www.vissersgerechtsdeurwaarders.nl op te nemen in een frameset of via een in-line link in een andere webpagina te verwerken als daarbij verwarring kan ontstaan over de herkomst van dit materiaal.

Openingstijden & telefonische bereikbaarheid

Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Telefonisch zijn wij van maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 09.00 en 12.30 uur en tussen 13.30 en 16.00 uur. Op landelijke feestdagen is ons kantoor gesloten.

Bel mij terug

Wilt u dat wij telefonisch contact
met u opnemen? Laat dan hier uw 
naam en  nummer achter.
Copyright 2016 | Realisatie: