Een vraag? Klik hier voor WhatsApp.

Incassokostencalculator

Hieronder vindt u onze incassokostencalculator. Door het bedrag in te vullen dat u te vorderen heeft, kunt u eenvoudig berekenen welk bedrag uw debiteur aan incassokosten verschuldigd is. Links wordt het bedrag weergegeven zonder btw, rechts met btw. Het is belangrijk dat u het totale bedrag invult dat opeisbaar is (let op: de betaaltermijnen dienen te zijn verstreken).


Hieronder ziet u de incassokosten:

Incassokosten excl. 21% BTW:

0,00

Incassokosten incl. 21% BTW:

0,00

De incassokosten worden telkens berekend conform de wettelijk vastgelegde berekeningen in de Wet normering buitengerechtelijke incassokosten, ofwel de Wet Incassokosten (WIK, per 1 juli 2012; de wet kent een minimum van € 40) en de ‘Wet Betaaltermijnen’ (Wet Bestrijding van Betalingsachterstand bij Handelstransacties, per 16 maart 2013). Een andere berekening kan van toepassing zijn indien dat bijvoorbeeld in algemene voorwaarden tussen partijen overeen is gekomen.

Vordering indienen
Vissers & Via Optima

Beste bezoeker,

Per 1 oktober 2021 is door Vissers Gerechtsdeurwaarders een samenwerking aangegaan met Via Optima Gerechtsdeurwaarders in Nijmegen. Per deze datum worden al onze dossiers centraal vanuit Nijmegen behandeld. Hans Vissers zal nog een aantal jaren voor Via Optima actief blijven voor de lopende zaken en procedures. Via Optima Gerechtsdeurwaarders is gevestigd aan de Sint Annastraat 284 (6525 HC) en als volgt te bereiken:
T. 024 - 373 42 35 
E. info@viaoptimaincasso.nl