+31(0)13 - 22 011 09+31(0)13 - 22 011 09

Incassozaken

Een schuldeiser dient eerst zelf zijn/haar debiteur tot betaling te sommeren en hem/haar in gebreke te stellen, alvorens een zaak ter incasso wordt aangeboden. Tevens dient hij/zij, indien tegen de vordering bezwaar is gemaakt, eerst te trachten die bezwaren weg te nemen voor zover dat redelijkerwijs verwacht mag worden. Lukt dat niet, dan kan de zaak aan ons overgedragen worden.

Bij het ter incasso aanbieden van een vordering dienen dan alle relevante stukken, zoals facturen, overeenkomsten, voorwaarden en correspondentie meegestuurd te worden. Wij verzorgen vervolgens het incassotraject van A t/m Z.

Na bestudering van de stukken en het maken van een reële inschatting van uw kansen, voeren wij de zaak in in ons systeem en ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging waarin het dossiernummer vermeld staat. Vervolgens sturen wij een sommatie aan de tegenpartij, informeren we of er  verhaalsmogelijkheden bekend zijn en starten we bij niet-betaling en in overleg met u, het volgende traject: de gang naar de rechter.

Openingstijden & telefonische bereikbaarheid

Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Telefonisch zijn wij van maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 09.00 en 12.30 uur en tussen 13.30 en 16.00 uur. Op landelijke feestdagen is ons kantoor gesloten.

Bel mij terug

Wilt u dat wij telefonisch contact
met u opnemen? Laat dan hier uw 
naam en  nummer achter.
Copyright 2016 | Realisatie: