+31(0)13 - 22 011 09+31(0)13 - 22 011 09

Onze voorwaarden en tarieven

Er dienen twee soorten tarieven te worden onderscheiden, namelijk die voor ambtelijke en die voor niet-ambtelijke werkzaamheden.

Ambtelijke werkzaamheden

Gerechtsdeurwaarders verrichten ambtshandelingen. Welke dat zijn, staat beschreven in het ‘Besluit tarieven ambtshandelingen gerechtsdeurwaarders’. In dit besluit wordt aangegeven welke kosten de gerechtsdeurwaarder voor een bepaalde ambtshandeling mag doorberekenen. Het Btag is gebaseerd op de Gerechtsdeurwaarderswet (klik hier) en het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering (klik hier). De tarieven voor de ambtshandelingen liggen wettelijk vast en worden jaarlijks geïndexeerd.

Klik hier om de Btag-tarieven in te zien.

Niet-ambtelijke werkzaamheden

Naast ambtelijke werkzaamheden worden door ons kantoor ook allerlei handelingen verricht die niet ambtelijk zijn. Voor de deze werkzaamheden gelden onze kantoortarieven welke vast zijn gelegd in de algemene voorwaarden.

Klik hier om onze algemene voorwaarden in te zien.

Openingstijden & telefonische bereikbaarheid

Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Telefonisch zijn wij van maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 09.00 en 12.30 uur en tussen 13.30 en 16.00 uur. Op landelijke feestdagen is ons kantoor gesloten.

Bel mij terug

Wilt u dat wij telefonisch contact
met u opnemen? Laat dan hier uw 
naam en  nummer achter.
Copyright 2016 | Realisatie: