+31(0)13 - 22 011 09+31(0)13 - 22 011 09

Optreden als procesgemachtigde

Via een dagvaarding wordt een partij opgeroepen om bij de kantonrechter te verschijnen. Dat gebeurt bijvoorbeeld als het tussen partijen niet is gelukt om onderling een geschil op te lossen.

Er volgt dan een gerechtelijke procedure in welke iemand zich kan laten bijstaan door een gemachtigde. Hiervoor kan ons kantoor worden ingeschakeld. Het gaat dan om alle zaken/situaties die bij de kantonrechter behandeld worden. In het geval van handelszaken kan dat tegenwoordig voor vorderingen tot € 25.000. Daarnaast geldt dit ook voor alle huur- en arbeidszaken. In deze zaken geldt geen maximumbedrag. Voor een volledig overzicht van de zaken die door kantonrechters worden behandeld, klik hier.

Heeft een incassozaak een hoger geldelijk belang dan € 25.000, dan geldt een verplichte procesvertegenwoordiging bij de rechtbank door een advocaat. Ons kantoor heeft een groot netwerk met daarin een diversiteit aan advocaten, zodat in elk soort zaak een advocaat aan u voorgesteld kan worden, waarvan wij weten dat deze op het betreffende rechtsgebied goed onderlegd is.

Openingstijden & telefonische bereikbaarheid

Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Telefonisch zijn wij van maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 09.00 en 12.30 uur en tussen 13.30 en 16.00 uur. Op landelijke feestdagen is ons kantoor gesloten.

Bel mij terug

Wilt u dat wij telefonisch contact
met u opnemen? Laat dan hier uw 
naam en  nummer achter.
Copyright 2016 | Realisatie: