+31(0)13 - 22 011 09+31(0)13 - 22 011 09

Over ons

Vroeger…

Hans Vissers, gerechtsdeurwaarder en directeur-eigenaar van Vissers Gerechtsdeurwaarders B.V., begon in 1975 met de opleiding tot kandidaat-gerechtsdeurwaarder in Utrecht. Als jongste bediende was hij in 1976 werkzaam op een gerechtsdeurwaarderskantoor in Tilburg. Daar heeft hij ook zijn opleiding voltooid. In 1983 werd de overstap gemaakt naar het kantoor van een Tilburgse collega en daarna, in 1989, werd hij als zelfstandig gerechtsdeurwaarder in Roosendaal benoemd en ontstond ‘Gerechtsdeurwaarderskantoor J.K.M. Vissers’.

Tien jaar later, in 1999, ontstonden onderhandelingen met collega en zwager Ad de Wit in Breda, welke hebben geleid tot een fusie. Daaruit ontstond in het jaar 2000 het kantoor ‘De Wit - Vissers & Partners, gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten’.

Nadat deze onderneming in 2007 was verkocht, bleef Hans Vissers nog als gerechtsdeurwaarder en adviseur werkzaam bij de nieuwe onderneming. Maar uiteindelijk aan het einde van het jaar 2010 kroop het bloed toch waar het niet gaan kan en werd standplaatswijziging van Roosendaal naar Goirle aangevraagd bij de minister van justitie, zodat hij daar een nieuw, eigen kantoor kon beginnen

 

1 juni 2011

Op deze dag werd vervolgens officieel gestart met het nieuwe kantoor in Goirle op bedrijventerrein Tijvoort. Het nieuwe kantoor is niet door Hans alleen opgestart. Hij deed dat samen met zijn zoon, Ronald Vissers. Hij heeft een achtergrond op het gebied van ondernemerschap en marketing en zo vormen zij samen een perfecte combinatie. De een vult de ander aan. Ronald is in september 2011 begonnen met dezelfde opleiding tot kandidaat-gerechtsdeurwaarder als Hans in 1975. Dit met de intentie om als kandidaat toegevoegd te kunnen worden aan Hans Vissers en later als zelfstandig gerechtsdeurwaarder eveneens een standplaats te verkrijgen. In juni 2016 studeerde hij af aan de Hogeschool Utrecht en hij is inmiddels als toegevoegd gerechtsdeurwaarder werkzaam op het kantoor.

 

De organisatie

Ons kantoor is laagdrempelig en richt zich met name op het MKB en op zzp’ers. Cliënten worden persoonlijk op kantoor te woord gestaan en er wordt een flexibele agenda gehanteerd. Uiteraard krijgt een zaak bij ons een dossiernummer maar de cliënt(e) wordt zelf geen nummer. We kennen onze clièntele en er wordt waarde gehecht aan persoonlijk contact. Onze kernwaarden zijn: persoonlijk, efficiënt en betrouwbaar. Daarnaast gaat duidelijkheid boven alles.

Elke cliënt krijgt een 'recht-door-zee' en eerlijk antwoord op zijn/haar vraag en een dito advies. Ook wordt een zo helder mogelijk kostenplaatje gegeven. Transparantie is erg belangrijk, zeker omdat het vaak om geld van derden gaat.

Cliënten worden zo snel mogelijk geholpen. Geen keuzemenu’s, geen doorschakeling via afdelingen waarbij u telkens opnieuw uw verhaal moet doen. Een duidelijke uiteenzetting van het traject dat doorlopen moet worden, directe mededeling van de stand van zaken in uw dossier en direct antwoord op uw vraag. Dat is wat Vissers Gerechtsdeurwaarders u biedt!

Openingstijden & telefonische bereikbaarheid

Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Telefonisch zijn wij van maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 09.00 en 12.30 uur en tussen 13.30 en 16.00 uur. Op landelijke feestdagen is ons kantoor gesloten.

Bel mij terug

Wilt u dat wij telefonisch contact
met u opnemen? Laat dan hier uw 
naam en  nummer achter.
Copyright 2016 | Realisatie: