Een vraag? Klik hier voor WhatsApp.

Ronald Vissers

Toegevoegd gerechtsdeurwaarder

Mijn naam is Ronald Vissers. In 2010 ben ik samen met Hans aan de slag gegaan met het realiseren van een standplaatswijziging van Roosendaal naar Goirle. Na ruim een halfjaar werd toestemming verleend en kon Vissers Gerechtsdeurwaarders B.V. officieel in Goirle van start gaan. Sindsdien ben ik daar dan ook werkzaam, per 2016 in de functie van toegevoegd gerechtsdeurwaarder.

In mijn studietijd heb ik gestudeerd in Tilburg en Breda (marketing en recht, en small business and retail management). Later, vanaf 2011, studeerde ik in Utrecht en volgde daar de studie tot kandidaat-gerechtsdeurwaarder op de Hogeschool Utrecht. In mijn arbeidsverleden heb ik gewerkt in de vrijetijdssector, de handel en later in de evenementenbranche. Daar heb ik ervaring opgedaan met zowel marketing en sales, als met uitvoer en project- en accountmanagement. Een breed scala aan functies, dat heeft gezorgd voor ervaring die ik goed kon gebruiken in 2010-2011 toen Vissers Gerechtsdeurwaarders B.V. gerealiseerd moest worden in Goirle. En ook nu komt die ervaring nog altijd  goed van pas.

Vanuit mijn woonplaats Breda rijd ik hoofdzakelijk en gemakkelijk in de regio’s Midden- en West-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland en Utrecht. En uiteraard ook verder indien nodig.

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder!”

Jubileum!

Vandaag, op 1-6-2021, bestaat ons kantoor 10 jaar.

Al 10 jaar persoonlijk, efficiënt en betrouwbaar!