+31(0)13 - 22 011 09+31(0)13 - 22 011 09

Privacy statement

Dit is het privacy statement van Vissers Gerechtsdeurwaarders B.V. gevestigd te Goirle (met inschrijvingsnummer 51124327 bij de Kamer van Koophandel).

Vissers Gerechtsdeurwaarders B.V. respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft, vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Door (persoons)gegevens op te geven op de website gaat de bezoeker ermee akkoord dat Vissers Gerechtsdeurwaarders B.V. deze gegevens overeenkomstig dit privacy statement gebruikt.

Vissers Gerechtsdeurwaarders B.V. gebruikt alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig door een bezoeker zijn opgegeven. Dit kunnen (persoons)gegevens zijn die bijvoorbeeld worden opgegeven om informatie over een dossier op te vragen, diensten aan te vragen of om een andere reden contact met Vissers Gerechtsdeurwaarders B.V. te leggen.

Vissers Gerechtsdeurwaarders B.V. legt gegevens vast voor de uitvoering van opdrachten. De gegevens kunnen door Vissers Gerechtsdeurwaarders B.V. worden gebruikt om te informeren over relevante producten en diensten van Vissers Gerechtsdeurwaarders B.V. Indien een bezoeker hier bezwaar tegen heeft of gegevens wil corrigeren of opvragen, kan altijd contact worden opgenomen. Gegevens worden niet aan derden verstrekt zonder uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van de bezoeker, tenzij Vissers Gerechtsdeurwaarders B.V. daartoe van rechtswege verplicht is of een verplichting voortvloeit uit een rechterlijke uitspraak.

Op de website zijn links te vinden naar websites van derden. Vissers Gerechtsdeurwaarders B.V. draagt geen verantwoordelijkheid voor de omgang met persoonsgegevens door deze derden. Lees daarvoor het privacy statement van de betreffende website.

 

Openingstijden & telefonische bereikbaarheid

Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Telefonisch zijn wij van maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 09.00 en 12.30 uur en tussen 13.30 en 16.00 uur. Op landelijke feestdagen is ons kantoor gesloten.

Bel mij terug

Wilt u dat wij telefonisch contact
met u opnemen? Laat dan hier uw 
naam en  nummer achter.
Copyright 2016 | Realisatie: