Een vraag? Klik hier voor WhatsApp.

Tijd voor verandering?

Corona. Economische recessie. Thuiswerken 2.0. 1,5-Metersamenleving.

Veel mensen en bedrijven hebben het gevoel dat de wereld even stil staat en de economie het momenteel af laat weten. Iedereen is druk bezig met voorbereidingen op dat wat nog komen gaat, voorbereidingen op een andere samenleving en een andere manier van werken. Veel ondernemers hebben (vaak samen met de financiële administratie) de afgelopen maanden tijd besteed aan het onder de loep nemen van de debiteurenkaarten. Er wordt volop nagedacht over hoe tijdens, maar ook na de crisis met debiteuren om te gaan. Wij wisselen daar ook graag eens met u over van gedachte. We leggen u graag uit wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen en denken graag met u mee over een nieuwe aanpak van uw debiteuren.

Wellicht heeft uw onderneming momenteel een kredietverzekering of schakelt uw financiële administratie uit gewoonte altijd een incassobureau of advocaat in zodra er zich een wanbetaler in uw administratie voordoet. Ook dan is het misschien goed om eens met elkaar te praten. De waarschijnlijk hoge premie (voor wellicht enkele vorderingen per jaar) of de hoge advocaatkosten in zaken voor relatief lage vorderingen, zijn vaak geheel onnodig. Wij lichten u graag toe hoe het ook anders kan.

De Nederlandse wet schrijft heel eenvoudig voor in welke gevallen bij de kantonrechter geprocedeerd kan worden. In al die gevallen is dus geen advocaat nodig. Dat is bijvoorbeeld zo in alle zaken met vorderingen tot en met € 25.000, en in alle huur- en arbeidszaken ongeacht het belang. Voor elke zaak die voor een rechter wordt gebracht is echter wel een gerechtsdeurwaarder nodig, al is het alleen al om de dagvaarding waarmee de procedure begint, uit te brengen. De kantonrechters in Nederland hebben alleen al aan handelszaken in 2019 ca. 355.000 zaken behandeld. Daarnaast behandelen zij natuurlijk nog vele andere soorten zaken maar het in elk geval aan hoe vaak men dus rechtstreeks bij de gerechtsdeurwaarder terecht kan.

Vissers Gerechtsdeurwaarders behandelt (kanton)zaken tegen gunstige tarieven, geen premie, geen abonnement. Enkel op basis van gemaakte afspraken en conform de wettelijke tarieven en onze heldere algemene voorwaarden: https://www.vissersgerechtsdeurwaarders.nl/algemene-voorwaarden.

Ons kantoor (voorheen De Wit-Vissers en Partners in Breda en Roosendaal – klik hier om meer te lezen) is tegenwoordig gevestigd in Goirle onder de rook van Tilburg. Vanuit Goirle maar ook vanuit Breda, wordt elke dag door de gerechtsdeurwaarders vertrokken. Zo heeft u in Midden- en West-Brabant altijd een deurwaarder in de buurt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u zakelijk actief in het buitenland en kunt met betrekking tot invordering over de grens ook advies of ondersteuning gebruiken? Dan kunnen wij u daarbij ook van dienst zijn. Ons kantoor is over de grens hoofdzakelijk actief in Duitsland, zie daarvoor ook: www.vissersinkasso.de.

We hebben daarnaast echter een groot internationaal netwerk in onze branche, wat snel schakelen met collega-gerechtsdeurwaarders en advocaten in andere landen, over de hele wereld mogelijk maakt.

Jubileum!

Vandaag, op 1-6-2021, bestaat ons kantoor 10 jaar.

Al 10 jaar persoonlijk, efficiënt en betrouwbaar!