De Wit Vissers en Partners

In 1999 ontstonden onderhandelingen tussen twee gerechtsdeurwaarders over een mogelijke samenwerking, Hans Vissers en Ad de Wit. Deze onderhandelingen leidden uiteindelijk in het jaar 2000 tot een fusie van gerechtsdeurwaarderskantoor J.K.M. Vissers en gerechtsdeurwaarderskantoor A. de Wit. Hans Vissers, toen gerechtsdeurwaarder in Roosendaal en kantoorhoudend aan de Brugstraat, ging de samenwerking aan met zwager en collega Ad de Wit, gerechtsdeurwaarder in Breda, toen kantoorhoudend aan het Wilhelminapark.

Hieruit ontstond het nieuwe kantoor ‘De Wit Vissers en Partners – Incassospecialisten’, later gevestigd aan de Vijfhuizenberg in Roosendaal en de Baronielaan in Breda. Het werd een gerenommeerd bedrijf in de incassobranche. Van de diensten die De Wit Vissers en Partners aanbood, werd door vele ondernemingen graag gebruik gemaakt.

De onderneming floreerde en het kantoor bleef groeien. Uiteindelijk hebben de heren Vissers en De Wit hun aandelen in de onderneming verkocht aan een overnamepartij in het jaar 2007. Ad de Wit trad uit het ambt en ging met pensioen. Hans Vissers bleef nog enkele jaren als gerechtsdeurwaarder en adviseur verbonden aan het nieuwe bedrijf dat ontstaan was na de overname.

Aan het einde van het jaar 2010 kroop bij Hans Vissers het bloed toch waar het niet gaan kan en werd standplaatswijziging van Roosendaal naar Goirle aangevraagd bij de minister van justitie, zodat hij daar een nieuw, eigen kantoor kon beginnen. Ondernemer en gerechtsdeurwaarder ben je nu eenmaal voor het leven.

Het beleid bij De Wit Vissers en Partners werd vaak als volgt omschreven:

Wij benaderen debiteuren op een correcte manier. Indringend, dus niet flauw, maar wel altijd correct. Mensen moeten juist behandeld worden. Wie het ook is.’

En zo geldt dat ook nog altijd bij het nieuwe kantoor van Hans Vissers, en zijn zoon, Ronald Vissers: Vissers Gerechtsdeurwaarders B.V. in Goirle.

Wilt u dus graag gebruikmaken van de diensten van gerechtsdeurwaarders, zoals u dat vroeger bij De Wit Vissers en Partners gewend was? Neemt u dan gerust contact op met Vissers Gerechtsdeurwaarders B.V.

Contact opnemen

Jubileum!

Vandaag, op 1-6-2021, bestaat ons kantoor 10 jaar.

Al 10 jaar persoonlijk, efficiënt en betrouwbaar!